Nie. Jeśli odłączysz stronę Etsy, WooCommerce, Squarespace, Shopify lub WIX od creativehub, to po ponownym połączeniu jej z tym samym kontem creativehub produktów zaimportowanych wcześniej do strony nie trzeba importować ponownie.
Zaktualizowano październik 2026