Zamów

Creativehub automatycznie usuwa pliki z nieaktywnych kont. Dotyczy to sytuacji, gdy w okresie 18 miesięcy nie przesłano żadnych plików i nie złożono żadnych zamówień, w tym zamówień e-commerce.

Robimy to, aby zmniejszyć nasz ślad węglowy. Twoje pliki są przechowywane na serwerach szybkiego dostępu (hot storage), dlatego po rozsądnym okresie 18 miesięcy usuwamy je, aby ograniczyć niepotrzebne zużycie energii.

Nie możemy odzyskać tych plików – musisz przesłać je ponownie na swoje konto.


Zaktualizowano październik 2026

Czy ten artykuł był pomocny?